17.05 L1 op blote voeten

Locatie: Landen
Toevoegen aan persoonlijke kalender

WAT GAAN WE DOEN?

Je trekt op blote voeten langs een heuse dierentuin, je test je evenwicht op reusachtige boomstammen, klimt op middeleeuwse motheuvels, spartelt in het water van de Gertrudisbron en flaneert langs de archeologische site. In een moeite ontdek je de wortels van jouw verleden samen met de gidsen van de heemkundige kring, voor de gelegenheid uitgedost in historische kledij.

Je kan op het voormalige kerkplein volksspelen beoefenen en een proevertje Geertenminne van Mich&Oech gebruiken, een ware verzekering tegen ongelukken op reis. De Broederschap Sint-Gertrudis exposeert er stukken uit haar collectie. Bij boer Jos kan je onder het waakzaam oog van de reus Pancratius terecht voor drankjes en versnaperingen, info- en animatiestandjes. Er is doorlopend kinderanimatie met springkasteel en go-carts, kinderboerderij, kermismolen … je kan kiezen voor een tochtje met de huifkar en er zijn de quads en mini-tractors.

WEBSITE

blote voeten