25.05 Schoolfeest

Toevoegen aan persoonlijke kalender

CIRCUS OP SCHOOL!

Circus op Unesco

Op zaterdag 25 mei vieren we opnieuw schoolfeest. En - we moeten daar eerlijk in zijn - het wordt dit jaar fantastisch plezant. Sterker nog, het wordt énorm spectaculair. We nodigen een levensechte, eeuwenoude circusfamilie uit op Unescoschool..

Hoort u het publieks geschuifel al op de stoelen terwijl de leeuw zijn keel smeert en de jongleurs zich klaarmaken om de fik in de tent te steken? De gordijnen gaan open..

• 10:30 deuren open
  • 11u00: start optreden
  • 14u00: start tweede deel
  • 18u: einde

Wij kijken er naar uit! U komt toch ook?

Circus Picolini

Circus Picolini, opgericht in 1996, is een circusfamilie die met hun woonwagens rondtrekt in gans Vlaanderen en samenwerkt met basisscholen en kampen. Circus Picolini wordt geleid door de derde circusgeneratie Dennis Hartmann en zijn vrouw Eefje Truyens met hun 4 kinderen. Doordat Dennis geboren is in het circus en zijn vrouw Eefje haar job als leerkracht heeft opgegeven voor het circusleven, is Picolini een perfecte combinatie voor het project 'Circus op school' of 'Circus op kamp'. Dat deze formule werkt, kan u zien aan de wekelijkse successen die scholen en kampen boeken. Echte circusartiesten die samen met kinderen, de artiesten in wording, werken aan een circusvoorstelling in een circustent én waarbij de kinderen meeproeven van de echte circuswereld is een uniek concept dat Circus Picolini al van 1999 met zich meedraagt. En dat de toekomst verzekerd blijft, bewijst de vierde generatie Olivia, Amélie, Juul en Klaas Hartmann.

Circusgroetjes van de familie Hartmann