ZET ALVAST IN UW AGENDA...

DATA MEDISCH ONDERZOEK

• Vaccinatie in het vijfde leerjaar zou op 5 of 7 februari doorgaan op school, nog nader te bepalen.

MEDEDELING

WINTER IS COMING

De nazomer is weldegelijk voorbij. We vragen daarom de kinderen elke dag een jas mee te geven die bestand is tegen de regen. Gelieve mutsen en sjaals ook te voorzien van de eigen naam.

KOEK

We vragen de ouders om geen koek te geven op de speelplaats wanneer ze hun kinderen komen ophalen.

FRUITPROJECT

Het inschrijvingsgeld voor de maand december mag u aan de klasleerkracht afgeven. U heeft hiervoor tijd tot en met 16.01.

DEZE WEEK

infoavond

11.02 Infoavond Zeeklassen

Kom alles te weten over de zeeklassen van K3

Planetarium

14.02 5BL naar Planetarium

Vergeet jouw boterhammen en MOBIB-kaart niet!

jeugd en poezie

14.02 1L naar Poëzieworkshop

Laat de fantasie al maar borrelen!

kookmet

15.02. 2CL naar Kookmet

Hakken, snijden, roeren en mixen!

VOLGENDE WEEK

kindermuseum

19.02 1L naar Kindermuseum

Breng jouw boterhammen en MOBIB kaart zeker mee!

oudercafe

20.02 Oudercafé

Meer informatie in de Facebookgroep van het oudercomité.

ZWEMBAD

20-21.02 Zwemmen

Zwemles voor L2 - L3 - L4

carnaval

22.02 Carnavalsfeest

Kom verkleed en feest mee!

BINNENKORT

carnaval

Feestje in een carnavalskleedje!

Dit jaar zal er opnieuw een carnavalsfeest plaatsvinden in onze school op vrijdag 22 februari 2019 van 18u30 – 21u. De uitnodiging hiervoor ontving u via smartschool.

Om dit carnavalsfeest te doen slagen, rekenen we op jullie hulp. We zoeken ouders om ons te ondersteunen op verschillende manieren:

1. (groot)Ouders die graag een handje willen helpen bij bijvoorbeeld de bar of andere standjes.
  2. (groot)Ouders die een talent hebben om bv: ballonnen te plooien, te schminken, goochelaar of clown te spelen, een dansje aan te brengen, ….
  3. (groot)Ouders die graag iets willen koken/bakken om te verkopen. Liefst een gerechtje specifiek uit jullie cultuur of achtergrond. Deze gerechten worden verkocht in kleine porties.

Als jullie interesse hebben in één of meer van deze zaken, gelieve dat dan door te geven aan de klasleerkracht van uw kind a.d.h.v. het inschrijvingsstrookje dat aan uw kind zal meegegeven worden.

WENMOMENT VOOR PEUTERS

Op donderdag 28 februari 2019 organiseren we een openschooldag. Tijdens deze dag maakt u kennis met de visie van onze school en krijgt u een rondleiding op onze nieuwe campus.

De info zal gegeven worden om 9u30 en rond 10u20 is er een kleine rondleiding in de peuterklasjes. De ouders kunnen om 8u45 terecht in de vergaderzaal om een tasje koffie te drinken.

Na afloop kan u ook een antwoord krijgen op al uw praktische vragen.

Een laatste infomoment zal plaatsvinden op 16 mei 2019.

Meer info: