De eerste schooldag : Teambuilding

Op de eerste schooldag vlogen we er meteen stevig in.  Niet enkel konden alle ouders al eens een kort bezoekje brengen aan de klas van hun kinderen, ook organiseerden we die dag een échte teambuilding voor de kinderen.  Na een luie vakantie dus onmiddellijk een actieve en sportieve dag!  De kinderen leerden mekaar vanaf de eerste dag op een speelse en sportieve manier kennen, wat het een wel héél blij weerzien maakte.  Ook voor onze nieuwe kindjes was dit een ideale dag : zij werden onmiddellijk bij alle spelletjes betrokken door hun klasgenootjes en vonden direct hun plaats in de groep.

nrtshsr

Op donderdag 12 september vindt onze jaarlijkse info-avond plaats.

• 18u30 : Samenkomst in de eetzaal voor het algemene deel.
  • Vanaf 19u kan u de klassen bezoeken waar de klasleerkrachten hun werking zullen toelichten.
  • Vanaf 19u is meester Wouter doorlopend aanwezig in het fablab voor al uw smartschool-vragen.

efge

Van 16 tot 20 september gaat de week van de mobiliteit door.  Kom die week te voet, met de fiets of step, of met het openbaar vervoer naar school, en ontvang een leuk cadeau!

Op woensdag 18 september zullen onze leerlingen van de derde graad deelnemen aan de actie "Air For Schools".  Op die dag kan je ons om 10u30 vinden op de Keizer Karellaan aan de Heilig Hartschool, waar wij samen met onze leerlingen zullen dansen voor een schoolomgeving waarin we zorgeloos kunnen ademen.

Meer info nodig? :

Pedagogische studiedag op 27 september

Op vrijdag 27 september is het pedagogische studiedag.  Opgelet! : er is geen opvang voorzien!

rfgze

Smartschoolprobleempjes? Download hieronder de handleiding!

Of mail naar meester Wouter voor een afspraak of hulp op afstand : wouter.janssens@unescoschool.be

Zwemdata 2019-2020

Op onderstaande woensdagen gaan het 2de, 3de en 4de leerjaar zwemmen :

18 september - 2 oktober - 16 oktober - 13 november - 27 november - 11 december

8 januari - 22 januari - 5 februari - 19 februari - 4 maart - 18 maart - 1 april - 29 april

13 mei - 27 mei - 10 juni - 24 juni

rfe